Форма входу

Категорії розділу

Пошук

Календар

«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Облако тегов

Наша кнопка

Мы будем вам признательны, если вы разместите нашу кнопку у себя на сайте. Если вы хотите обменяться с нами баннерами, пишите в гостевую книгу:

АРМ врача


Наше опитування

Какими мед программами Вы пользуетесь?
Всього відповідей: 30

Міні-чат

Друзі сайту

  • Медичні файли
  • Статистика


    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Кто на сайті

    Повідомлення про оновлення Підписка

    Підписка


    Щоб отримувати повідомлення о новинах в нашій компанії и на сайті, заповніть форму, що нижче
    Підписка
    Ваш e-mail: *
    Ваше ім"я: *
    Подписчиков:

    Годинник

    Випадкове фото

    [APM пологового відділення]
    [APM пологового відділення]
    [APM пологового відділення]
    [APM пологового відділення]
    [APM пологового відділення]
    [APM пологового відділення]
    [APM пологового відділення]

    Сайту

    Погода

    Киев
    Праздники Украины

    Реклама

    Весь интернет в одном каталоге! Каталог проверенных ресурсов! Весь интернет в одном каталоге! Топ 100 медицинских сайтов
    Здесь может быть ваша реклама!
    Besucherzahler date single beautiful Russian Brides
    счетчик посещений

    Рейтинг@Mail.ru

    CY-PR.com

    PR-CY.ru

    Анализ сайта

    Головна » 2011 » Вересень » 9 » ОСНОВНА МЕТА РЕФОРМУВАННЯ: щоб люди відчули – якість надання медичної допомоги стала кращою, а лікарі – що працювати стало легше
    10:32
    ОСНОВНА МЕТА РЕФОРМУВАННЯ: щоб люди відчули – якість надання медичної допомоги стала кращою, а лікарі – що працювати стало легше
    Одним із важливих пріоритетів реформування нашої країни, якому велику увагу приділяє Президент України Віктор Янукович, є реформа галузі охорони здоров’я. Адже це стосується здоров’я кожного громадянина нашої країни. Про це наголосила перший заступник глави Адміністрації Президента України Ірина Акімова під час робочої поїздки з міністром охорони здоров’я України Олександром Аніщенком до Дніпропетровської області.
    Вона підкреслила, що всі дуже довго чекали прийняття законів про внесення змін до Основ законодавства України про охорону здоров’я та про порядок проведення реформування системи охорони здоров’я у Вінницькій, Дніпропетровській, Донецькій областях та місті Києві, які дають можливість розпочати реформи в медицині.
    «Тепер слово за регіонами», — зазначила Ірина Акімова.
    Області, в тому числі й Дніпропетровська, вже зробили перші кроки в напрямі модернізації галузі. На сьогодні у Вінницькій та Дніпропетровській областях уже створено та працюють центри первинної медико-санітарної допомоги.
    Ірина Акімова визначила два пріоритетні напрями, яким сьогодні потрібно приділяти найбільшу увагу: розвиток первинної медико-санітарної допомоги та екстреної медичної допомоги.
    «Ми побачили, що в Дніпропетровську є хороша команда, яка відпрацьовує модель реструктуризації мережі охорони здоров’я, де інтереси пацієнтів, лікарів та місцевої влади збігаються, — зазначила перший заступник глави Адміністрації Президента України. — На мій погляд, розроблений у Дніпропетровську «паспорт модернізації» закладу охорони здоров’я є дуже потрібним та важливим інструментом».
    Серед позитивних моментів розвитку галузі охорони здоров’я Дніпропетровської області Ірина Михайлівна визначила об’єднання державного, місцевого фінансування та спонсорської допомоги.
    Відвідуючи ЦПМСД № 11 м. Дніпропетровська, перший заступник глави Адміністрації Президента поцікавилася у керівництва Центру щодо залучення додаткових джерел фінансування для оплати праці медичних працівників закладу.«Процес реформування полягає ще й у тому, щоб дати можливість центрам первинної медико-санітарної допомоги визначати та застосовувати стимули для лікарів», — підкреслила вона.
    Міністр охорони здоров’я України Олександр Аніщенко зазначив, що розробляється система оплати праці для медиків, коли поряд із тарифною ставкою (окладом медика) буде визначатися доплата за якість та обсяг роботи, яка може бути вищою, ніж сам оклад. Як зазначив міністр, це дасть змогу не лише збільшити заробітну плату медиків первинної ланки, а й зацікавити лікаря в кінцевому результаті — здоров’ї пацієнта.
    Під час робочої поїздки до Дніпропетровської області перший заступник глави Адміністрації Президента Ірина Акімова наголосила, що основна мета реформування — через реструктуризацію мережі охорони здоров’я, впровадження нової системи фінансування дати можливість відчути людям, що якість надання медичної допомоги стала кращою, а лікарям, — що працювати стало легше.
    Переглядів: 899 | Додав: Andrey | Теги: Новини | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Вверх