Форма входу

Категорії розділу

Пошук

Календар

«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Облако тегов

Наша кнопка

Мы будем вам признательны, если вы разместите нашу кнопку у себя на сайте. Если вы хотите обменяться с нами баннерами, пишите в гостевую книгу:

АРМ врача


Наше опитування

Какими мед программами Вы пользуетесь?
Всього відповідей: 30

Міні-чат

Друзі сайту

  • Медичні файли
  • Статистика


    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Кто на сайті

    Повідомлення про оновлення Підписка

    Підписка


    Щоб отримувати повідомлення о новинах в нашій компанії и на сайті, заповніть форму, що нижче
    Підписка
    Ваш e-mail: *
    Ваше ім"я: *
    Подписчиков:

    Годинник

    Випадкове фото

    [APM пологового відділення]
    [APM пологового відділення]
    [APM пологового відділення]
    [APM пологового відділення]
    [APM пологового відділення]
    [APM пологового відділення]
    [APM пологового відділення]

    Сайту

    Погода

    Киев
    Праздники Украины

    Реклама

    Весь интернет в одном каталоге! Каталог проверенных ресурсов! Весь интернет в одном каталоге! Топ 100 медицинских сайтов
    Здесь может быть ваша реклама!
    Besucherzahler date single beautiful Russian Brides
    счетчик посещений

    Рейтинг@Mail.ru

    CY-PR.com

    PR-CY.ru

    Анализ сайта

    Головна » 2011 » Вересень » 09

    Як оцінює населення України перші кроки щодо реформування охорони здоров’я? Які моменти є найбільш проблемними? Які першочергові завдання слід розв’язати, щоб впевнено рухатися вперед? Відповіді на ці запитання пролунали 5 серпня під час прес-конференції в інформаційному агентстві «Інтерфакс-Україна», де було презентовано результати опитування громадян у рамках проекту АЦ БЕСТ (аналітичний центр «Бюро економічних і соціальних технологій») стосовно ставлення до реформ у системі охорони здоров’я.

    Категорія: Новини | Переглядів: 941 | Додав: Andrey | Дата: 09.09.2011 | Коментарі (0)

    Одним із важливих пріоритетів реформування нашої країни, якому велику увагу приділяє Президент України Віктор Янукович, є реформа галузі охорони здоров’я. Адже це стосується здоров’я кожного громадянина нашої країни. Про це наголосила перший заступник глави Адміністрації Президента України Ірина Акімова під час робочої поїздки з міністром охорони здоров’я України Олександром Аніщенком до Дніпропетровської області.
    Вона підкреслила, що всі дуже довго чекали прийняття законів про внесення змін до Основ законодавства України про охорону здоров’я та про порядок проведення реформування системи охорони здоров’я у Вінницькій, Дніпропетровській, Донецькій областях та місті Києві, які дають можливість розпочати реформи в медицині.
    «Тепер слово за регіонами», — зазначила Ірина Акімова.
    Області, в тому числі й Дніпропетровська, вже зробили перші кроки в напрямі модернізації галузі. На сьогодні у Вінницькій та Дніпропетровській областях уже створено та ... Читати далі »
    Переглядів: 902 | Додав: Andrey | Дата: 09.09.2011 | Коментарі (0)

    Колегія Головного управління охорони здоров’я (ГУОЗ) Київської міської держадміністрації підбила підсумки роботи щодо реформування галузі за І півріччя 2011 року.
    У засіданні взяли участь голова КМДА Олександр Попов, голова постійної комісії Київської міської ради з питань охорони здоров’я та соціального захисту Алла Шлапак, начальник лікувально-організаційного управління Національної академії медичних наук України членкор НАМНУ професор Василь Лазоришинець, начальник Головного управління охорони здоров’я КМДА Віталій Мохорев, заступники голів районних у м. Києві державних адміністрацій, керівники лікувально-профілактичних закладів міста, провідні спеціалісти столиці.
    Як відомо, Київ введено до переліку міст, в яких буде реалізовуватись пілотний проект з реформування галузі. Завдання столичної влади — підвищити якість надання медичних послуг у місті до рівня Варшави та Будапешта, — підкреслив у своєму виступі голова КМДА Олександр Попов.
    — Переконаний, що ... Читати далі »
    Категорія: Новини | Переглядів: 954 | Додав: Andrey | Дата: 09.09.2011 | Коментарі (0)

    Питання реформування галузі, перші кроки реалізації пілотних проектів у трьох областях — Дніпропетровській, Донецькій та Вінницькій, викликали жваве обговорення. У ході виконання пілотних проектів виникає немало питань, особливо по сільській медицині, обговорюються й інші аспекти реформування. У «Вашому здоров’ї» виступили організатори охорони здоров’я різних рівнів, фахівці практичної медицини. А якою є думка наших науковців? Наш кореспондент зустрівся і мав розмову із завідувачем кафедри загальної хірургії Медичного університету Української асоціації народної медицини доктором медичних наук, заслуженим діячем науки і техніки України, лауреатом Державної премії України професором Володимиром СКИБОЮ.

    — Володимире Вікторовичу, ваша кафедра працює на базі однієї з лікарень столиці. Що відбувається на лікарняному рівні? Який маємо поступ у загальн ... Читати далі »

    Категорія: Новини | Переглядів: 1333 | Додав: Andrey | Дата: 09.09.2011 | Коментарі (0)

    Медична еліта зустрілася у Вінницькій області, щоб пересвідчитися, як проходить реформування медицин
    Підсумок зробленого і нові горизонти для перетворень сучасного медичного середовища обговорили представники галузі під час спільного засідання Колегії Міністерства охорони здоров’я України та робочої групи за напрямом «Реформа медичного обслуговування» Комітету з економічних реформ на Вінниччині.

    Первинний пішов

    Як неодноразово наголошувалося на засіданнях чиновників різних рівнів та в пресі, реформи в медицині розпочалися з наведення ладу на первинному рівні медичної допомоги та реформуванні екстреної служби.
    У своєму виступі на засіданні колегії, що відбулася у Вінниці, Міністр охорони здоров’я України Олександр Аніщенко окреслив присутнім обриси майбутньої медицини, нагадавши, що законодавча база для ефективного перетворення кількісного потенціалу в якісний практично готова. Зокрема, завдяки спільним зусилля ... Читати далі »
    Переглядів: 1067 | Додав: Andrey | Дата: 09.09.2011 | Коментарі (0)


    Переглядів: 946 | Додав: Andrey | Дата: 09.09.2011 | Коментарі (0)

    Вверх